خانه / آموزش آشپزی / آموزش آشپزی – روش تهیه فیله مرغ پفکی

آموزش آشپزی – روش تهیه فیله مرغ پفکی

آموزش آشپزی – روش تهیه فیله مرغ پفکی

amozesh-ashpazi-file-morgh-pofaki-www.dlfun.ir

آموزش آشپزی – روش تهیه فیله مرغ پفکی

● مواد لازم برای فیله مرغ پفکی :
فیله یا سینه مرغ ۱ کیلو
تخم مرغ ۶ عدد
آرد گندم ۲۰۰ گرم یا ۲ پیمانه
ماءالشعیر یک پیمانه
فلفل سیاه یک قاشق چایخوری
زعفران آب شده ۲ قاشق سوپخوری
آبلیمو ۲ پیمانه
شکر ۲ قاشق سوپخوری
لیموترش ۵ عدد یا ۱۰۰ گرم
خیارشور ۳۰۰ گرم
گوجه فرنگی ۲۰۰ گرم
نمک ۱ قاشق سوپخوری
نخود فرنگی ۲ پیمانه یا ۲۰۰ گرم
روغن مایع ۴۰۰ گرم
کره ۵۰ گرم
جعفری ۲۰۰ گرم

سفیده تخم مرغها را جدا می کنیم و با همزن برقی خوب می زنیم تا حسابی پف کند. ادویه و زعفران نمک را به مخلوط افزوده و سپس آرد و بعد ماءالشعیر را به آن می افزاییم. آرام آرام هم می زنیم به طوری که سفتی مایع مانند ماست شود.

● طرز تهیه سس و فیله مرغ پفکی :
حالا فیله مرغها را تکه کرده و در داخل سس می زنیم و سپس در روغن سرخ می کنیم تا جایی که دو طرف سینه مرغ طلایی شود و آن را در صافی می گذاریم تا روغن اضافی آن گرفته شود. سپس در دیس چیده و سرو می کنیم.

هویج را می پزیم و با نخود فرنگی، آبلبمو، شکر و کره می گذاریم تا یکی دو جوش ملایم بزند.
این مخلوط را کنار فیله ها در دیس بگذارید و دور غذا را برای تزئین می توانید با لیمو و خیار شور و جعفری تزئین کنید.

درباره ی 6190

همچنین ببینید

آموزش آشپزی – طرز تهیه مرغ ترش شمالی

آموزش آشپزی – طرز تهیه مرغ ترش شمالی آموزش آشپزی – طرز تهیه مرغ ترش …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

WordPress spam blocked by CleanTalk.