خانه / آموزش آشپزی / طرز تهیه مرغ شکم پر شمالی – آموزش آشپزی

طرز تهیه مرغ شکم پر شمالی – آموزش آشپزی

طرز تهیه مرغ شکم پر شمالی – آموزش آشپزی

طرز تهیه مرغ شکم پر شمالی - آموزش آشپزی

طرز تهیه مرغ شکم پر شمالی – آموزش آشپزی

مواد لازم برای تهیه مرغ شکم پر مازندرانی :
سبزی معطر ( گشنیز،جعفری،برگ سیر تازه ) ۴۰۰ گرم
پیاز رنده شده متوسط ۱ عدد
گردو پودر شده ۱۰۰ گرم
رب انار ۲ قاشق سوپخوری
نمک و فلفل و ادویه به میزان لازم
زعفران دم شده به میزان لازم
مرغ ۱ عدد ( ۱/۵ کیلو گرم )
آلو ۱۰ تا ۱۵ عدد
زرشک ۳ قاشق سوپخوری

طرز تهیه مرغ شکم پر :
پیاز رنده شده را تفت می دهیم تا کمی طلایی بشود بعد سبزی خرد شده را اضافه کرده کمی تفت می دهیم، آلو خرد شده و زرشک را اضافه کرده نمک و فلفل و ادویه را اضافه می کنیم، رب انار را اضافه می کنیم و بعد گردو را اضافه می کنیم، تمامی مواد را خوب مخلوط کرده درون شکم مرغ را با این مواد پر کرده و آن را می دوزیم، مرغ را درون روغن سرخ کرده و با چند عدد آلو و کمی آب می گذاریم بپزد.

درباره ی 6190

همچنین ببینید

آموزش آشپزی – طرز تهیه مرغ ترش شمالی

آموزش آشپزی – طرز تهیه مرغ ترش شمالی آموزش آشپزی – طرز تهیه مرغ ترش …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

WordPress spam blocked by CleanTalk.