طرز تهیه ی خورش قرمه سبزی
اموزش طرز تهیه ی خورش قرمه سبزی
مواد لازم:
گوشت سر دست با مغز ران بدون استخوان نیم کیلو گرم
پیاز سرخ کرده ۳ قاشق سوپخوری
روغن ۲۵۰ گرم
لیمو عمانی ۵ تا ۶ عدد
لوبیا قرمز ۰٫۵ لیوان
سبزی خورش ۱ کیلو گرم (تره,جعفری,گشنیز,کمی شنبلیله ,چند پر نعناع)
نمک و فلفل و زردچوبه بمقدار لازم
طرز تهیه :
گوشت را پس از تمیز کردن خرد کرده همراه با پیاز داغ تفت می دهیم .
زرد چوبه اضافه کرده همراه با آب و لوبیا قرمز می پزیم . پس از اینکه گوشت نیم پز شد سبزی را که تمیز کرده , شسته و خرد کرده ایم با مقداری روغن سرخ می کنیم و داخل گوشت می ریزیم . نمک و فلفل را اضافه کرده پس از چند جوش لیمو عمانی را چند سوراخ کرده داخل آن می ریزیم و می گذاریم خورش پخته و جا بیفتد . میتوانیم مقدار ۳/۱ پیمانه آبغوره به خورش اضافه کنیم . خورش پس از پختن باید کاملاً جا بیفتد و روغن بر سطح آن قرار گیرد .